We firmly believe that there is no one like you – and we’re here to help you make your mark within your domain!

Catch Us On:
Contact:

Cu un programator nu se face primăvară. De ce mai ai nevoie pentru un site web reușit?

În plină eră digitală, un site web este mai mult decât o simplă fațadă online; este un companion de încredere în călătoria ta antreprenorială, oglinda viziunii tale și cartea de vizită. Asemenea unui prieten vechi într-o metropolă agitată, site-ul tău web te ghidează în afara „zgomotului” din piață, îți susține obiectivele, te urmează și se adaptează, în funcție de etapa traseului vostru împreună.

Site-ul web, între „ideal” și „autentic”.

PRO TIP: Gândește-te la un site web ca la un prieten sincer: îți spune exact ceea ce ai nevoie să auzi, nu doar ceea ce vrei. Te înțelege, te cunoaște, te îndrumă. Știi că poți avea încredere în el – de aceea te întorci de fiecare dată. Acolo vrei să ajungi.

Multe site-uri eșuează pentru că nu rezonează cu publicul lor – de cele mai multe ori, să o spunem sincer, nici nu-și iau timpul să-l cunoască cu adevărat, ori nu conștientizează de ce asta ar fi important. La Onlike, ne mândrim cu faptul că, pe lângă „fler”, ne bazăm pe o echipă multidisciplinară care înțelege asta, și lucrează activ pentru a-ți transforma viziunea într-o experiență online autentică, care nu doar atrage, ci leagă relații durabile cu clienții cei mai potriviți.

Ferește-te să fii „pentru toată lumea”. Fii top of mind pentru „oamenii tăi”.

Încrederea se construiește pas cu pas. La fel și credibilitatea – ca într-o relație de dragoste sau prietenie, „curtarea” unui client de cursă lungă urmează aceiași pași.

PRO TIP: Nu e nevoie să te vrea toată lumea, așa cum nu e nevoie să te iubească toată lumea. Însă dacă scopul tău este să te plasezi ca „love brand” – ceea ce îți va asigura loialitatea clienților tăi, pe termen lung, trebuie să fii pregătit să-ți identifici publicul, să îl asculți, să-l înțelegi, să îi oferi ce are nevoie, să te ții de promisiunile pe care i le-ai făcut. Știi tu, ca în orice relație pe care îți dorești să o păstrezi.

Detalii cum ar fi garanțiile, recenziile autentice și ofertele speciale vin în segmentul comercial ca o conversație caldă între prieteni vechi – ele solidifică o relație de lungă durată, bazată pe valori comune și onestitate.

PRO TIP: Ține minte: Tu nu ești cine spui tu că ești. Tu ești cine spun ei, clienții tăi, că ești. Dacă vrei să te promovezi coerent, străduiește-te să rămâi fidel viziunii tale, dar și să o comunici eficient, pentru a suprapune cele două perspective.

Cu un programator nu se face primăvară. De ce mai ai nevoie pentru un site web reușit?

Adesea se crede că un programator este suficient pentru a construi un site web. Cu toate acestea, un site web de succes este mai mult decât o colecție de coduri. Este un ecosistem unde codul întâlnește designul, marketingul, conținutul și viziunea strategică.

La Onlike, echipele noastre diverse, multidisciplinare – care includ nu doar dezvoltatori web, dar și designeri, specialiști SEO, copywriteri și strategi de marketing, PR ori branding – lucrează împreună pentru a-ți aduce viziunea la viață.

Află mai multe despre procesele prin care lucrează echipa Onlike!

 

PRO TIP: Un programator construiește scheletul, e adevărat, dar pentru ca site-ul să acționeze viu, dinamic și eficient, este nevoie de abilități și perspective diverse.

munca în echipăInterfața prietenoasă a site-ului tău: de ce e importantă?

Un site web accesibil și intuitiv este ca un ghid de încredere printr-o galerie de artă: te conduce prin povești fascinante, te invită să explorezi mai mult și să descoperi secretele ascunse. În alte cuvinte, să te bucuri pe de-a-ntregul de experiența care îți e oferită, fără să te pierzi în mulțime, fără să ratezi lucruri importante, fără să te frustrezi că parcă mergi în cerc și ai văzut același lucru de 4 ori, fără să pleci dezamăgit.

PRO TIP: Dintr-un loc care ți-a plăcut, ai mai multe șanse să pleci cu (măcar) un suvenir. Ca să nu mai spun că vei reveni și îl vei recomanda și altora.

Asta e ce construim noi la Onlike – experiențe pe care oamenii să le recomande și pe care să dorească să le repete. Și pentru asta, ne asigurăm și de tehnicalități: cum ar fi că fiecare colț al site-ului tău este ușor de navigat și plăcut de explorat.

SEO: Mesajul tău clar și răspicat, peste zgomot

În echipa Onlike, SEO-ul este mai mult decât o listă de cuvinte cheie. Este vocea ta distinctă, într-o piață caracterizată prin zgomot, unde fiecare își „zbiară” produsele, serviciile, ofertele, creând un vacarm de nedescris, un târg cu milioane de tarabe și niciun traseu logic de explorare.

Noi ne asigurăm că povestea și viziunea ta sunt auzite clar și puternic, că au sens și coerență. Atunci când știi ce vorbești, lumea se oprește să te asculte, nu e nevoie să ridici vocea pentru a-i acoperi pe ceilalți.

Crește traficul pe site-ul tău alături de Onlike – Expertul tău de încredere în SEO

 

Ce ne facem cu GDPR?

Termenii și condițiile, ori politica GDPR sunt gardienii care veghează asupra integrității și securității site-ului tău. La Onlike, ne asigurăm că aceste aspecte esențiale sunt tratate cu maximă seriozitate și profesionalism. Te ajutăm să navighezi incertitudinile legale fără să te obosești prea mult, pentru că știm deja exact ce trebuie făcut.

Echipa Onlike: Aliații tăi „la minut”.

Echipa Onlike

Echipa noastră nu este doar un grup de profesioniști; suntem aliații, complicii și ghizii tăi în această aventură. Fiecare membru contribuie cu expertiza și pasiunea sa pentru a-ți transforma site-ul web într-o capodoperă digitală. Și te asigurăm că fiecare din ei o ia personal – reușita ta e reușita lor.

PRO TIP: În concluzie, un site web este un prieten care îți susține afacerea, îți amplifică viziunea și crește alături de tine. Bineînțeles asta dacă nu îl ignori, dacă nu începi să suni tot mai rar și nu te mai prea interesează să împărtășești cu el nimic din viața ta.

La Onlike, n-avem liniște până când povestea ta nu este spusă în cel mai autentic mod, până când modul în care te promovezi nu ajunge o extensie naturală a ta și a publicului tău, iar afacerea nu ajunge acolo unde merită.

Hai să lucrăm împreună – succesul tău este succesul nostru, iar călătoria ta este și a noastră – și te asigurăm că orice drum e mai frumos și mai ușor împreună. Sună-ne, prietene, avem bagajul făcut și pentru tine!

 

 

Verified by MonsterInsights