We firmly believe that there is no one like you – and we’re here to help you make your mark within your domain!

Catch Us On:
Contact:
Echipa Noastra
  /  Echipa Noastra

Ecou cu un cuvânt…

Poți genera un ecou cu fiecare cuvânt, cu acel cuvânt potrivit. Ce este marketingul de conținut bun? Arta comunicării care te captivează și poate crea un ecou din cuvintele unui brand. Suntem un grup de creatori de conținut pasionați care consideră că originalitatea și acuratețea sunt esențiale atât în construirea unei identități de brand unice, cât și în asigurarea unei colaborări de lungă durată și valoroase cu clienții noștri. Gândim, creăm, realiză strategii și generăm ecouri în acest proces, care ajung, influențează și fac o impresie semnificativă asupra publicului țintă.

Rețeaua noastră de parteneri

5
Copywriters
4
Designers
3
Web developers
2
Strategists
3
Video producers
2
PPC experts
1
SEO Specialist
3
Creatives

Am implementat strategii în mod permanent alături de echipa Onlike în dezvoltarea afacerii noastre. Ei ne înțeleg modalitatea în care dorim să comunicăm atât cu partenerii, dar și cu clienții noștri și au reușit să construiască o strategie solidă în jurul acesteia.

Orsolya Vass , General Manager - EHRLE ROMANIA

Echipa Onlike ne-a fost un partener de excepție de-a lungul anilor. Ei au fost indispensabili în creșterea companiei noastre și nu au ezitat să ridice ștacheta pentru ca noi să ne evidențiem printr-o strategie de comunicare de top.

Júlia Varga-Pál Petri, CEO - PETRY Group

Echipa creativă Onlike orientată spre nou, a dus strategia de comunicare a companiei noastre la un nivel nou. Ei au arătat o atenție deosebită asupra produselor noastre și au depus eforturi suplimentare să transmită acea amprentă personală pe care vrem să o comunicăm clienților noștri.

Iosif Balint, CEO - HRI Vitalion

Credem că prima impresie contează, dar conținutul își spune cuvântul final. Atunci când am pornit în căutarea unei agenții de marketing care să ne reprezinte, ne-am dorit pe cineva care să ne abordeze povestea dintr-o perspectivă nouă. Pe cineva care în același timp va menține caracterul robust și va păstra identitatea brandului nostru. Echipa Onlike a excelat pe acest front și ne-a fost un partener puternic încă de la început.

Kinga Mădărășan, General Manager, MMV RAIL ROMANIA

Ai o idee? Împărtășește-o cu noi, împreună realizăm lucruri uimitoare!